Güncel Haberler

Bursaspor, Fenerbahçe’yi Üçlük Yağmuru Eşliğinde Farklı Geçti!

ING Basketbol Süper Ligi play-off serisi 2. maçında Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Fenerbahçe Beko‘yu tam 23 üçlük isabeti eşliğinde 97-77’lik skorla geçerek seriyi eşitledi.

1-1 eşitlenen serinin 3. ve son maçı 19 Mayıs Perşembe günü Ataşehir’de oynanacak. Kazanan ekip Gaziantep-Darüşşafaka serisinin galibi ile yarı finalde eşleşecek.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursaspor’da Onuralp Bitim 22 sayı, 6-9 3sayı, 9 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Andrew Andrews 23 sayı, 7-9 3sayı, 6 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, Kevarrius Hayes 14 sayı, 8 ribaund ve Derek Needham 12 sayı, 4-8 3sayı, 4 ribaund, 7 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Fenerbahçe Beko cephesinde ise Nando De Colo 15 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Devin Booker 16 sayı, 6 ribaund ve Pierria Henry 13 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …