Güncel Haberler

Fenerbahçe, Bursa Serisinde Pierre’den Faydalanamayacak

ING Basketbol Süper Ligi‘nde play-off macerasına başlayan Fenerbahçe Beko‘da sakatlanan Dyshawn Pierre‘in durumu netleşti.

Play-off serisi ilk maçında Ataşehir’de Frutti Extra Bursaspor’u 100-87’lik skorla yenmeyi başarmış ama Kanadalı forvet maç esnasında sakatlanmış ve geri dönememişti.

Kulüpten yapılan açıklamada Pierre’in sakatlığı hakkında bilgi verildi:

Fenerbahçe Beko’nun 15 Mayıs Pazar günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynadığı Frutti Extra Bursaspor karşılaşmasında sakatlanan Kanadalı oyuncumuz Dyshawn Pierre’nin Acıbadem Kadıköy Hastanesi’nde çekilen MR’ında sol bacak hamstring kasında yırtık saptanmıştır.

Dyshawn Pierre’nin durumu 2-3 haftalık tedavi sürecinin ardından tekrar değerlendirilecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …