Güncel Haberler

Koç Djordjevic, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi play-off serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor‘u 100-87’lik skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Play-offlarda aslında önceden yaptığınız hiçbir şeyin bir anlamı kalmıyor. Asıl mücadele şimdi başlıyor. Ev sahibinin üzerinde her zaman daha çok baskı olur ve bizde de böyleydi. Bursaspor da çok iyi bir takım, maç ritmi yakalamış bir takım, EuroCup finalinden geliyorlar. Antrenörlerini ve onları tebrik ediyorum. Maç içerisinde olan bazı olaylardan dolayı yabancılarımızdan birisinden eksik oynamak zorunda kaldık. Mücadele ettik, kazandık. Şimdi bir sonraki maça hayatımızın en önemli maçıymış gibi hazırlanmamız gerekiyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …