Güncel Haberler

Fenerbahçe, De Colo Liderliğinde Bursaspor’u Farklı Geçti

ING Basketbol Süper Ligi play-off serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko, sezonun en iyi performansına imza atan De Colo liderliğinde Frutti Extra Bursaspor‘u 100-87’lik skorla farklı geçti.

Serinin ikinci maçı 17 Mayıs Salı günü Bursa’da oynanacak ve Fenerbahçe Beko o maçı da kazanırsa adını yarı finale yazdıran ekip olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı lacivertlilerde Nando De Colo 27 sayı, 9-11 2sayı, 6-6 s.atış, 2 ribaund, 5 asist ile kendisi adına sezonun en iyi performansına imza atarken, Devin Booker 15 sayı, 6 ribaund, 4 asist, Melih Mahmutoğlu 14 sayı, 4-10 3sayı, 2 asist ve Pierria Henry 12 sayı, 2 ribaund, 8 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Jan Vesely, ilk yarının son 6 dakikasina girilirken Melih’e çalınan faul için hakem Yener Yılmaz’a sözlü sert itirazlarını sürdürüp üstüne fiziksel temas da ekleyince diskalifiye edildi. Dyshawn Pierre de üçüncü çeyrekte sakatlanıp maçı erken bitirdi.

Bursaspor cephesinde ise Onuralp Bitim 18 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Derek Needham 17 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund, 5 asist, John Holland 14 sayı, 3-4 3sayı, 2 asist ve Andrew Andrews 12 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular. Bitime 2 dakika kala Nande De Colo’nun teması abartmasına sinirlenen Metin Türen rakibine sarfettiği sözlerden dolayı oyundan atıldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …