Güncel Haberler

Koç Pistiolis, Bahçeşehir Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi play-off serisi ilk maçında Galatasaray NEF konuk ettiği Bahçeşehir Koleji’ni 91-76’lık skorla yendi.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların başarılı Yunan koçu Andreas Pistiolis açıklamalarda bulundu:

Çok iyi bir takıma karşı oynuyoruz. Henüz biten bir şey yok. Play-off serisi bu. Hala yapmamız gerekenler var. Taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Burada olmaları çok önemli. Çalışmamızın karşılığını aldık. Oyuncularımız yüreklerini ortaya koydu. Bu, benimle değil oyuncular ve taraftarlarla alakalı bir durum.

İyi bir takımla oynuyoruz. Onların reaksiyon vermelerini bekliyoruz. Oyuncularım böyle savaşırsa işi çözeriz. Bunu gösterdik. Aynı reaksiyonu bir sonraki maç da bekliyorum.

Tvibiu Spor

Europe Cup şampiyonluğundan ötürü Bahçeşehir Koleji’ni tebrik eden Koç Pistiolis, “Rakibimizi tebrik etmek istiyorum. Türk basketbolu için önemli bir başarı. Kupa kazanan takımlardan reaksiyon beklemek doğal. Ben de Bahçeşehir Koleji’nden ikinci maçta bunu bekliyorum.” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asistan Koç Birac ve Walden, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. hafta mücadelesinde Galatasaray Ekmas konuk ettiği Manisa BBSK’yı 85-81’lik …