Güncel Haberler

Miami’den Philadelphia’ya Farklı Tarife (Ömer Faruk 4 sayı, Furkan 6 sayı)

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 5. maçında Miami Heat konuk ettiği Philadelphia 76ers‘ı farklı yenerek seride öne geçti.

Miami’nin 3-2 üstünlüğü bulunan serinin 6. maçı 13 Mayıs’da Philadelphia’nın sahasında oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Jimmy Butler 23 sayı, 9 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken, Max Strus 19 sayı, 4-10 3sayı, 10 ribaund, Gabe Vincent 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Victor Oladipo 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise 8 dakika süre alırken 4 sayı, 1 ribaund, 1 blok ile katkı verdi.

Sixers cephesinde ise Joel Embiid 17 sayı, 5 ribaund, 2 asist , James Harden 14 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Tobias Harris 12 sayı, 3 ribaund ile ayakta kalmaya çalışan isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise 8 dakika süre alırken 6 sayı, 1 asist, 1 top çalma ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …