Güncel Haberler

Efes’in Rakibi Olympiakos, Zayıf Rakibi Ionikos Karşısında Zorlandı

Yunanistan Ligi 25. hafta mücadelesinde Anadolu Efes’in Euroleague Final Four yarı final maçındaki rakibi Olympiakos konuk olduğu zayıf rakibi Ionikos karşısında beklenenden çok zorlandı ama 78-862lık skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Kırmızılar 22. maçlarında 21. kez kazandılar ve maç eksiği ile ezeli rakipleri Pana’nın 1 adım gerisinde 2. sırada yer almaya devam ettiler. Ionikos ise 23. maçında 6. kez kazandı ve 12. sırada yer almaya devam etti, düşme riskini zaten atlatmışlardı.

Olympiakos’da Georgios Printezis 11 sayı, 2 ribaund, Tyler Dorsey 10 sayı ve Shaquielle McKissic 10 sayı, 2 asist ve Giannaoulis Larentzakis 9 sayı ile galibiyetin öne çıkan isimleri oldular.

Ionikos cephesinde ise Loukas Mavrokefalidis 21 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile maçın en skorer isim olurken, Nikos Arsenopoulos 15 sayı, 6 ribaund, Evangelos Tzolos 14 sayı, Moses Kingsley 11 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve Daniel Hamilton 8 sayı, 9 ribaund, 12 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Lavrio Karşısında Terlemedi

Yunanistan Ligi 20. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk ettiği Lavrio karşısında fazla terlemeden 84-63’lük skorla farklı …