Güncel Haberler

Tofaş, Sezonu Farklı Afyon Galibiyetiyle Tamamladı

ING Basketbol Süper Ligi 30. ve son hafta mücadelesinde Tofaş konuk olduğu HDI Sigorta Afyon Belediyespor‘u 57-115 gibi farklı bir skorla yenerek sezonu güzel bir şekilde kapattı.

Bu sonuçla Tofaş normal sezonu 16 galibiyetle 9. sırada tamamladı ve tatile çıktı. Zaten haftalar öncesi TBL’ye düşmesi netleşen Afyon ise sezonu 4 galibiyetle son sırada tamamlamış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Tofaş’da Bora Satır 18 sayı, 6 ribaund, 9 asist ile yıldızlaşırken, Muhsin Yaşar 15 sayı, 3 ribaund, Emre Tanışan 15 sayı, 6 ribaund, Tomislav Zubcic 13 sayı, 5 ribaund, Berk Uğurlu 12 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Tyler Ennis 11 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Sadece yerli oyuncularla sahaya çıkan Afyon cephesinde ise Mertcan Solkol 24 sayı, 10 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Berkan Aksu da 12 sayı, 4 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …