Güncel Haberler

Miami, Embid’siz Philadelphia’yı Yine Farklı Geçti (Ömer Faruk 2 sayı, Furkan 8 sayı)

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi 2. maçında Miami Heat, konuk ettiği Embiid’den yoksun olan Philadelphia 76ers‘ı 103-119’luk skorla yine farklı geçti.

Heat’in 2-0 önde olduğu seri Philadelphia’ya taşınıyor ve 3. maç 7 Mayıs’ta oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Jimmy Butler 22 sayı, 6 ribaund, 12 asist ile yıldızlaşırken, Bam Adebayo 23 sayı, 9 ribaund, 3 asist, Victor Oladipo 19 sayı, 3-4 3sayı, 6 ribaund ve yılın 6. adamı seçilen Tyler Herro ise yine kenardan gelerek 18 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile diğer öne çıkan isimler oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise benchten geşerek sadece 1 dakika süre aldı ve 2 sayı ile katkı verdi.

Embiid’den yoksun olan Sixers cephesinde ise Tyrese Maxey 34 sayı, 3 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Tobias Harris 21 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ve James Harden 20 sayı, 4 ribaund, 9 asist ile direnen diğer isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …