Güncel Haberler

Bologna, Valencia’yı Farklı Yenip Finalde Bursaspor’un Rakibi Oldu!

7DAYS EuroCup yarı final eleme maçında Virtus Bologna konuk olduğu Valencia‘yı 73-83 gibi net bir skorla adını finale yazdırdı ve temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor’un rakibi oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

İtalyan ekibinde Tornike Shengelia 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Marco Belinelli 14 sayı, 2 asist, 3 top çalma, Milos Teodosic 121 sayı, 2 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve Jakarr Sampson 10 sayı, 3 blok ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Yarasalar’da ise Jasiel Rivero 17 sayı, 3 ribaund, Xabi Lopez-Arostegui 16 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve Louis Labeyrie 11 sayı, 2 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …