Güncel Haberler

Miami, Embiid’siz Philadelphia’yı Rahat Geçti (Ömer Faruk 6 sayı, Furkan 9 sayı)

NBA Doğu Konferansı yarı final serisi ilk maçında Miami Heat konuk ettiği Embiid’den yoksun olan Philadelphia 76ers‘ı farklı geçerek seriye 1-0 önde başladı.

Serinin 2. maçı yine Miami’de 5 Mayıs’ta oynanacak ve o maçta da Sixers Embiid’den yoksun olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Bam Adebayo 24 sayı, 12 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Tyler Herro 25 sayı, 4-6 3sayı, 7 asist ve Jimmy Butler 15 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Kenardan gelen milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise 5 dakika süre bulurken 3-4 isabet ile 6 sayı üretti, başka bir istatistik ekleyemedi hanesine.

Embiid’den yoksun olan Sixers cephesinde ise Tobias Harris 27 sayı, 6 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Tyrese Maxey 19 sayı, 2 asist ve James Harden 16 sayı, 9 ribaund, 5 asist ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 10 dakika süre aldı ve 1-2 3sayı, 2-3 2sayı, 2-2 s.atış isabetleriyle 9 sayı üretip istatistiklerine de 1 ribaund ve 1 blok ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Dallas, Evinde Boston’u Yenip Seriye Tutundu

NBA final serisi 4. maçında Dallas Mavericks konuk ettiği Boston Celtics‘i 122-84 gibi farklı bir …