Güncel Haberler

ŞOK: Philadelphia, Miami Serisine Embiid’siz Giriyor!

NBA Doğu Konferansı yarı final serisinde Miami Heat ile eşleşen Philadelphia 76ers‘a yıldız uzunundan kötü haber geldi.

İlk tur 6. maçın son çeyreğinde Siakam’dan yüzüne bir darbe almıştı Joel Embiid ve yapılan açıklamaya göre göz çukurunda meydana gelen kırık nedeniyle sahalara ne zaman dönebileceği belli değil.

Pazartesi başlayacak Heat serisinin ilk maçında forma giyemeyecek, sonraki maçlara ise maskeyle çıkabilmesi için sağlık ekibi seferber olmuş durumda.

27 yaşındaki süper yıldız Raptors serisinde 6 maçın tamamında forma giymiş maç başına 39 dakika sahada kalırken 26.2 sayı, 11.3 ribaund, 2.3 asist istatistikleriyle katkı vermişti. Embiid, bildiğiniz üzere normal sezonun MVP ödülünün de en güçlü adaylarından biri konumunda.

Sixers’ın onun yokluğunda saha avantajını da elinde bulunduran ve tam kadro olarak seriye başlayacak olan konferans lideri Heat karşısında şansının ciddi anlamda azaldığını söylemeye gerek yok sanırım. Normal şartlarda 7. maçı görmeyi beklediğimiz serinin artık 5 ya da 6. maçta Heat tarafından kazanılacağını söyleyebiliriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …