Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos, Siva Transferini Açıkladı (Analiz)

Turkish Airlines Euroleague’de bu sezon istediğini alamayan Panathiniakos, artık tek hedefi olan Yunanistan Ligi şampiyonluğu için kadroyu güçlendirmeye başladı.

Yeşiller, daha önce de gündemlerinde olan Peyton Siva ile sezon sonuna kadar geçerli bir kontrat imzaladıklarını açıkladılar.

Siva hakkındaki analizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

Bu sezon Avustralya NBL takımlarından NZ Breakers forması ile izlediğimiz 31 yaşındaki Amerikalı guard 11.8 asist, 2.5 ribaund, 4.6 asist ortalamalarıyla oynuyordu.

Siva daha önce Alba Berlin formasıyla 43 kez Euroleague sahnesinde görev almıştı.

https://youtu.be/PNvZIhcYyHU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’e Evinde Yan Bakılmıyor!

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Panathinaikos‘u 80-68 gibi farklı bir …