Güncel Haberler

Koç Messina ve Rodriguez, Efes Serisinin 4. Maçı Öncesi Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 4. maçında Olimpia Milano, Sinan Erdem’de temsilcimiz Anadolu Efes karşısına tamam mı devam mı parolası ile çıkacak.

Karşılaşma öncesinde tecrübeli İtalyan koç Ettore Messina açıklamalarda bulundu:

Bu bir ölüm kalım maçı ve bu maça seri boyunca yaptığımız gibi yaklaşacağız. Anadolu Efes‘in harika bireysel yetenekleri olan tecrübeli oyunculara sahip olduğunu farkındayız. Onları mağlup edebilmek için mükemmel bir oyun oynamalıyız. 3. maçta çok sert bir oyun oynadık ve son 5 dakikada skor üstünlüğünü de ele geçirdik, şimdi aynı koşulları tekrar sağlamaya çalışacağız ve maç sonunu daha iyi bitirmeye çalışacağız.

Euroleague

İspanyol yıldız Sergio Rodriguez ise şu ifadeleri kullandı:

3. maçta birkaç dakikalık bölüm dışında çok iyi oynadık ancak onlar maç sonunda yetenekli oyuncularıyla maçı kazandılar. 4. maç bizim için sezonun şu ana kadarki en önemli maçı olacak ve maç başından itibaren çok enerjik ve dikkatli oynamalıyız. Aylardır bu noktaya gelmek için çalışıyoruz ve sakatlıklara, eksiklere rağmen elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

Euroleague

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …