Güncel Haberler

Koç Alimpijevic, Cedevita Galibiyeti Sonrası Konuştu

7DAYS EuroCup çeyrek final eleme maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk olduğu Cedevita Olimpija’yı 83-85’lik skorla yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Karşılaşmanın ardından temsilcimizin başarılı Sırp koçu Dusan Alimpijevic açıklamalarda bulundu:

Bu galibiyeti nasıl görebilirim ki? Harika bir maçtı. Bence kazanmayı hak ettik. Maçı neredeyse 40 dakika boyunca kontrol ettik. Bence hak ettik.

Açıkçası şu an söyleyecek bir şey bulamıyorum ama bir şey söyleyeceğim: Bence bu, şu anda Avrupa basketbolunun en güzel rüyalarından biri ve bu rüya devam ediyor.

Adım adım gideceğiz. Önce Türkiye Ligi’nde bir maçımız var. Daha sonrasında Andorra maçını düşüneceğiz. Yine deplasmanda oynayacağız.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …