Güncel Haberler

Galatasaray, Uzatma Sonunda Tofaş’ı Geçti

ING Basketbol Süper Ligi 29. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF konuk ettiği Tofaş karşısında normal sürede çok zorlansa da Trimble’ın son saniye üçlüğüyle önce maçı uzatmaya götürdü sonra da 90-89’luk skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla sarı kırmızılılar 19. galibiyetlerine ulaştılar ve averajla 4. sırada yer aldılar, 3. sıra için de şanslarını sürdürdüler. Tofaş ise 15 galibiyette kaldı ve play-off şansını ciddi anlamda tehlikeye atmış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Galasaray’da maçı uzatmaya götüren üçlüğün sahibi Melo Trimble 19 sayı, 10-11 s.atış, 6 asist ile öne çıkarken, Kerry Blackshear 15 sayı, 11-14 s.atış, 10 ribaund, 3 asist, Isaiah Canaan 14 sayı, 3-6 3sayıi, 4 ribaund, 2 asist, Sadık Emir Kabaca 14 sayı, 3-5 3sayı, 6 ribaund ve Dee Bost 11 sayı, 5 ribaund, 7 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bursa ekibinde ise Elgin Cook 19 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Tyler Ennis 16 sayı, 3-6 3sayı, 6 ribaund, 5 asist ve Muhsin Yaşar 10 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …