Güncel Haberler

FLAŞ: Milano, İstanbul’a Delaney’siz Geliyor (Rodriguez’in durumu şüpheli)

Turkish Airlines Euroleague play-off serisinde temsilcimiz Anadolu Efes karşısında son maçı 73-66’lık skorla kazanarak seriye 1-1 eşitlik getiren Olimpia Milano‘da sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor.

İlk maçta Melli’yi kaybeden İtalyan ekibinde ikinci maçta ise Sergio Rodriguez ile Malcolm Delaney sakatlanarak maça devam edememişlerdi. İtalyan ekibi resmi bir açıklama yayınlayarak yıldız guardların sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Buna göre müsabaka esnasında karın kasından sakatlanarak soyunma odasına giden Malcolm Delaney, serinin kalan kısmında forma giyemeyecek. Amerikalı oyuncunun durumu 2 hafta sonra yeniden değerlendirilecek. 33 yaşındaki tecrübeli guard, bu sezon Euroleague’de 28 maçta ortalama 24.8 dakika süre alırken 9.4 sayı, %32.8 3sayı, 2.5 ribaund, 2.8 asist istatistikleriyle katkı veriyordu.

Ayak bileğinden sakatlanarak kenara gelmiş olan Rodriguez’in durumu ise birkaç gün içinde yeniden değerlendirilecek, İstanbul’da forma giyip giymeyeceğine karar verilecek.

Bildiğiniz üzere Milano ilk 2 maçta Datome, Mitoglou ve Melli gibi isimlerden faydalanamamıştı. Delaney’i de kaybettiler ve İstanbul’da Mitoglu ve Melli ile beraber kesin forma giymeyecek isim sayısı üçe çıktı. Rodriguez ile Datome’nin durumları ise halen belirsizliğini koruyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …