Güncel Haberler

Başkan Mijailovic: “Partizan, Obradovic’in evi ve her zaman da öyle olacak.”

7DAYS EuroCup Topp 16 eleme maçında Partizan konuk ettiği temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor’a uzatma sonunda 95-103’lük skorla yenilmiş ve büyük bir çok yaşamıştı.

Karşılaşmanın ardından eleştiri okları koç Obradovic’e çevrilmiş ve o da yaptığı açıklamada “problem bensem ayrılırım” sözlerini kullanmıştı. Bu ifadelerin ardından Partizan başkanı Ostoja Mijailovic Mozzart Sport’a özel açıklamalarda bulundu:

Dün gece soyunma odasında koçumuzla ayak üstü konuştum. Ona tam destek verdiğimi ve herkesi ortak hedefimiz için bir arada tutması gerektiğini söyledim. Partizan onun evidir. Her zaman öyleydi ve bundan sonra da öyle kalacak. Obradovic‘in ve tüm gününü spor salonunda geçiren bu insanların nitelikleri hakkında konuşmaya gerek yok. Bu bir spor. Bursaspor kaliteli bir takım. Tabii ki, bu başarısızlığımız için bir bahane değil, ama hayat devam ediyor.

Bugün, Partizan taraftarları için kolay bir gün değil ama hayat devam ediyor. Yenmek de var yenilmek de… İleride daha ağır mağlubiyetlerimiz de olacak ama en sonunda zafere ulaşacağımızdan eminim. Bursa karşısında kazanmayı bekliyorduk ama maç bizi haksız çıkardı.

Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Atmosfer neredeyse 2010’de EuroLeague playofflarında oynadığımız Maccabi maçı gibiydi. Maalesef hepimiz hayal kırıklığına uğradık ama Partizan taraftarı her zaman olduğu gibi desteğini bizden esirgemeyecektir. ABA Ligi playofflarında da tribünlerin tıklım tıklım olmasını bekliyorum çünkü bizim taraftarımız sonuç için değil, kulüp için burada.

Oyuncularımız da bizim desteğimizi hak ediyor. Aleksa Avramovic’in sosyal medyada mağlubiyetten ötürü suçlandığını gördüm. Onun birinci sınıf bir profesyonel, cesur, rekabetçi ve kulübü seven bir sporcu olduğunu söylemeliyim. Ayrıca, dün gece en skorer oyuncumuz oydu. Herkesin istediği kadar o da bizim kazanmamızı istiyordu. O doğuştan bir savaşçı.

EuroCup’ın yeni sistemi acımasız. Bütün sezon oynuyorsunuz ve her şeyin 4 maçın sonucunda belli oluyor. Şimdiye kadar böylesini hiçbir yerde görmedim ama bundan tek hoşlanmayan biz olamayız. Sistemin iyi olup olmadığı hala belirsizliğini koruyor. Bana kalırsa iyi değil.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …