Güncel Haberler

Doncic’siz Dallas, Brunson Liderliğinde Utah Deplasmanında Kazandı!

NBA Batı Konferansı play-off serisi 3. maçında Doncic’den yoksun olan Dallas Mavericks, konuk olduğu Utah Jazz‘ı Brunson’un skorer oyunu liderliğinde 126-118’lik skorla yendi ve seride saha avantajını alarak 2-1 öne geçti.

Serinin 4. maçı 23 Nisan’da yine Utah’da oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Doncic’den yoksun olan Dallas Mavericks’de Jalen Brunson 31 sayı, 5 asist ile en skorer isim olurken, Spencer Dinwiddie 20 sayı, 5 ribaund, 6 asist, 3 top çalma, Dorian Finney-Smith 14 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 4 topm çalma, Maxi Kleber 17 sayı, 4-5 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Davis Bertans 15 sayı, 4-7 3sayı, 2 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 32 sayı, 1-8 3sayı, 2 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Bojan Bogdanovic 24 sayı, 4-7 3sayı, 6 ribaund, 2 asist, Mike Conley 21 sayı, 2 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ve Rudy Gobert 15 sayı, 7 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …