Güncel Haberler

FLAŞ: Bayern, Palau Blaugrana’da Barça’yı Devirdi! (Sertaç 2 sayı)

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 2. maçında FC Bayern Munich, Palau Blaugrana’da konuk olduğu FC Barcelona‘yı 75-90 gibi şok bir skorla yenerek seride 1-1 eşitliği yakaladı.

Bu sonuçla 8. Bayern, normal sezonun lideri Barça’ya karşı saha avantajını aldı ve seri Almanya’ya taşınırken 3. maç 27 Nisan’da oynanacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hilliard ve Walden’dan yoksun olan Bayern’de ilk maçta hiç skor bulamayan DeShaun Thomas 25 sayı, 6-7 3sayı, 7 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Andreas Obst 15 sayı, 4-7 3sayı, Nick Weiler-Babb 12 sayı, 8 ribaund, 3 asist, Ognjen Jaramaz 11 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Augustine WRubit 10 sayı, 8 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Higgins’den yoksun olan Barça cephesinde ise Nikola Mirotic 16 sayı, 6 ribaund, Nicolas Laprovittola 16 sayı, 2 asist ve Nick Calathes 13 sayı, 3 ribaund, 8 asist ile direnmeye çalışan başlıca isimlerdi. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise sadece 9 dakika süre alırken 2 sayı, 4 ribaund ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …