Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge Play-Off Bölümü

Turkish Airlines Euroleague‘de normal sezonu geride bıraktık ve artık play-off heyecanının başlamasına sayılı saatler kaldı.

Ben de sizler için Euroleague Fantasy Challenge‘da play-off bölümü için oluşturduğum takımımı paylaşayım istedim. Keyifli okumalar.

Yeni takımımızda şu isimler yer alacak:

  • Georgios Bartzokas (Olympiakos): Play-off serilerinde en güvendiğim takımlardan biri Olympiakos. Bu sezon ev sahibi avantajını çok iyi kullandılar ve play-off’a da taraftar desteğiylei kazarak başlayacaklarını tahmin ediyorum.
  • Jalen Reynolds (Maccabi Tel Aviv): Real’in uzunları son haftalarda formsuz ve onlar karşısında Maccabi’nin atletizm ve sertlik anlamında en güvendiği isim Reynolds olacak. Sınırlı sürelerde sahada kalıp yüksek verimlilik ile oynamasını bekliyorum.
  • Nikola Mirotic (FC Barcelona): Normal sezonun en güçlü MVP favorisi konumundaki İspanyol yıldız, zorlu Bayern serisinde de koç Saras’ın hücumda en güvendiği el olacak. Yüksek yüzdeli şutları ve ribaundlar ile bize yine 20 ve üstü puanlar getirebileceğini düşünüyorum onu takım kaptanı da yaptım.
  • Sasha Vezenkov (Olympiakos): Bu sezon Olympiakos’un başarısında önemli pay sahibi olan ve NBA’deki gibi en çok gelişme gösteren oyuncu ödülü verilseydi bana göre açık ara bu ödülün sahibi olacak isimdi. Bulgar forvet Monaco karşısında yine yüksek verimlilik ile oynayacaktır.
  • Mike James (AS Monaco): Euroleague’in yaramaz çocuğu, etkili skoreri, Monaco’da adeta kendisine geldi. Hem duruldu hem de daha verimli oynamaya başladı. Olympiakos karşısında da yine koç Obradovic’in en güvendiği isim olacak.
  • Kostas Sloukas (Olympiakos): Yuvaya yeniden döndüğü sezonda örnek bir liderlik performansı gösterdi Kostas ve koç Bartzokas’ın sisteminin sahaya yansıtılmasın çok önemli bir rolü vardı. Monaco serisinde de asistleri ve kritik yerlerde bulacağı sayılarla yüksek puanlar elde etmesini bekliyorum.
  • Donta Hall (AS Monaco): Olymiakos’un dev uzunu Fall karşısında Monaco’nun elindeki en önemli silah diyebiliriz onun için. Atletizmi ve ona nazaran daha çabuk bacakları ile her iki pota altında da Fransız uzunun canını sıkıp seride x-faktör olabilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …