Güncel Haberler

Büyükçekmece, Beşiktaş’ı Yenip Ligde Kalmayı Garantiledi!

ING Basketbol Süper Ligi 28. hafta mücadelesinde Büyükçekmece konuk ettiği Beşiktaş Icrypex‘i 93-87’lik skorla geçerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Bu sonuçla Büyükçekmece 9. galibiyetini elde etti ve ligde kalmayı garantiledi. Beşiktaş ise 14 galibiyette kaldı ve play-off yarışında ciddi bir yara aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Büyükçekmece’de Evan Bruinsma 24 sayı, 5-7 3sayı, 12 ribaund, 4 asist ile yıldızlaşırken, Enes Berkay Taşkıran 19 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, 2 asist, Jordon Crawford 18 sayı, 4 ribaund, 9 asist, Volodymyr Herun 14 sayı, 9 ribaund, 2 assit ve Ian Miller 113 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Siyah beyazlılarda ise Ercan Osmani 22 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Egehan Arna 18s ayı, 7 ribaund, 2 asist, Dedric Lawson 16 sayı, 9 ribaund ve Kenan Sipahi 12 sayı, 4 ribaund, 13 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …