Güncel Haberler

Brooklyn, Cleveland’ı Geçerek Boston’un Rakibi Oldu (Cedi 2 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nda oynanan play-in mücadelesinde Brooklyn Nets konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 108-115 ile yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Nets normal sezonu 7. sırada tamamlamış oldu ve play-off’da konferans ikincisi Boston’un rakibi oldu. Cavs ise, sezonu 9 ve 10. sıralarda bitiren Atlanta ile Charlotte arasındaki maçın galibi ile sekinzicilik maçına çıkacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de Kyrie Irving 34 sayı, 3 ribaund, 12 asist ile öne çıkarken, Kevin Durant 25 sayı, 5 ribaund, 11 asist, 3 blok, Bruce Brown 18 sayı, 9 ribaund, 8 asist, 3 top çalma ve Andre Drummon 16 sayı, 8 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Cavs cephesinde ise Darius Garland 34 sayı, 5 asist ile etkili olurken, Evan Mobley 19 sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 blok, Lauri Markkanen 13 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma, Caris LeVert 12 sayı, 7 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ve Kevin Love 14 sayı, 3-4 3sayı, 13 ribaund ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 21 dakika süre almasına aşmasına rağmen 0-2 3sayı, 0-2 2sayı, 2-2 s.atış isabetleriyle sadece 2 sayı üretip istatistiklerine 4 ribaund ve 1 asist ekleyebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …