Güncel Haberler

Tofaş, Tenerife Karşısında Tamam mı Devam mı Maçına Çıkıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final serisi 2. maçında temsilcimiz Tofaş, İspanyol ekibi Tenerife‘yi konuk ediyor.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak Tofaş – Lenovo Tenerife çeyrek final serisi ikinci maçı saat 19.00’da başlayacak ve Tivibu Spor’dan şifresiz olarak ekranlara gelecek.

İspanya’da oynanan serinin ilk maçında 18 sayı farktan dönüp maçı kazanacak noktaya getirsede son saniyedeki serbest atış sayısıyla parkeden 78-77 mağlup ayrılarak seride 1-0 geriye düşen Tofaş, taraftarının desteğiyle evindeki maçı kazanarak Dörtlü Final şansını son maça taşımak istiyor.

2021-2022 Sezonunda Avrupa’daki son iç saha maçına çıkacak olan Mavi Yeşillilerde bu mücadele öncesi eksik oyuncu bulunmazken, Bursa ekibi sahadan galibiyetle ayrılması halinde seriyi 1-1 eşitleyecek ve 6-8 Mayıs 2022 tarihlerinde Bilbao’da gerçekleştirilecek BCL Final Four’a adını yazdıracak takım 19 Nisan Salı günü TSİ 21.30’da Tenerife’de oynanacak son maçta belli olacak.

Kaynak: Tofaş Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Igokea Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi H grubu ilk maçında temsilcimiz Tofaş, deplasmanda Igokea’yı uzatma sonunda 102-104’lük skorla …