Güncel Haberler

Lakers’ın Yeni Koç İçin Önceliği Nurse

NBA‘in en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Los Angeles Lakers koç arayışlarını sürdürüyor.

Yaz döneminde yaptığı takaslarla en önemli şampiyonluk adaylarından biri haline gelen Lakers, play-in biletini bile alamayarak facia bir sezon geçirmişti ve beklendiği gibi yeni sezon öncesi önemli değişiklikler yapılacak.

Öncelikle koç Vogel ile yolların ayrıldığını açıklamışlardı. Sonrasında The Athletic’in haberine göre koçluk görevi için 1 numaralı adayları halihazırda Toronto Raptors‘u çalıştıran Nick Nurse olacak.

Lakers’ın başında geçirdiği 3 sezonda Vogel, 2020 yılında takımı NBA şampiyonluğuna taşırken toplamda da 127 galibiyet ve 98 mağlubiyet yaşadı. Bu sezon takıma liderlik etme konusunda çok sıkıntı yaşayan ve kontratının son sezonuna giren Vogel yerine Lakers, yeni bir ismi aramaya başlamıştı.

2019 yılında Raptors ile tarihi bir şampiyonluk yaşayan Nurse ise 2020 yılında kontratını yenilemişti ve hala kontratında 2 sene bulunuyor. Lakers, Yılın Koçu ödülünü kazanmış koçun LeBron James ve Anthony Davis ikilisiyle çalışmak istemesini, Los Angeles pazarının ilgisini çekmesini bekliyor. Ancak bunun için Raptors ile bir anlaşmaya varmak zorunda. Takas ihtimali de gündemde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …