Güncel Haberler

Koç Pistiolis, Fenerbahçe Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 27. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF konuk olduğu Fenerbahçe Beko’yu 70-76’lık skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların Yunan koçu Andreas Pistiolis açıklamalarda bulundu:

Bundan önceki maçlarda olduğu gibi kazanmak için savaştık. Her şeyimizi verdik. Birçok oyuncu burada faul problemine girdi ama zor anlarda kendi oyunumuza çok iyi odaklandık. Oyun planımızın ne olduğunu iyi hatırladık. Son bölümde oyunu kontrol etmeyi başardık ve mücadeleyi hiç bırakmadık.

Birçok oyuncum bugün başını dik tuttu. Topu hareket ettirmelerini ve sorumluluk almaları gerektiğini söyledim. Bizim için çok mental bir galibiyetti.

Çok aktif bir hücum hattımız vardı. Savunmaya odaklanmamız gereken anlar vardı. Hücumumuz gerçek potansiyelini özellikle son bölümde gösterdi. Bence daha da iyisini yapabiliriz ama odaklanmaya ihtiyacımız var. Bu galibiyetin bizi rahatlatmasına izin vermemeliyiz. Odaklanmaya devam etmeliyiz.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …