Güncel Haberler

Zayıf Houston, Atlanta’ya Direnemedi (Alperen 9+6+8)

NBA‘in zayıf takımlarından Houston Rockets, sezonun son maçında konuk olduğu Atlanta Hawks karşısında direnemedi ve 130-114’lük skorla farklı kaybetti.

Bu sonuçla Hawks 43 galibiyetle sezonu 9. sırada tamamladı ve 10. sıradaki Hornets ile play-in maçına çıkacak. Rockets ise sezonu 20 galibiyetle tamamladı ve sezonun en kötü takımı olarak tatile çıkacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da Trae Young 28 sayı, 4-7 3sayı, 5 ribaund, 11 asist ile öne çıkarken, Danilo Gallinari 26 sayı, 6-8 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, De’Andre Hunter 22 sayı, 4-4 3sayı, 2 ribaund ve Clint Capela 18 sayı, 13 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Rockets cephesinde ise Jalen Green 41 sayı, 4-11 3sayı, 3 asist ile yıldızlaşırken, Kevin Porter 26 sayı, 6-12 3sayı, 8 ribaund, 6 asist ve Garrison Mathews 14 sayı, 3-6 3sayı, 6 ribaund ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise yine ilk beş başlayıp 35 dakika gibi önemli bir süre alırken 1-6 3sayı, 3-9 2sayı, 3-3 s.atış isabetleriyle 9 sayıda kaldı, istatistiklerine 6 ribaund, 8 asist, 1 blok ekleyerek ise çok yönlü bir performans sergilemiş oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …