Güncel Haberler

Telekom’un Rakibi Cedevita, Cibona’ya Kaybetti!

Adriyatik Ligi 26. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom’un EuroCup play-off eşleşmesinde rakibi Cedevita Olimpija konuk ettiği Cibona Zagreb‘e 80-84’lük skorla kaybetti.

Bu sonuçla Cibona 10. galibiyetine ulaştı ve 8. sırada yer aldı. Sloven ekibi ise 16 galibiyette kaldı ve 4. sırada konumlandı.

Hırvatistan temsilcisinde Danko Brankovic 20 sayı, 5 ribaund ile en skorer isim olurken, Mateo Dreznjak 17 sayı, 2 ribaund, Amar Gegic 10 sayı, 4 ribaund, 4 asit ve Roko Prkacin 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ev sahibinde ise Zoran Dragic 21 sayı, 4-8 3sayı, 7 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Edo Muric 14 sayı, 9 ribaund, 2 aist, Alen Omic 13 sayı, 8 ribaund, 4 asist ve Jaka Blazic 12 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …