Güncel Haberler

Yunanistan Derbisinde Olympiakos, OAKA’dan Galibiyet Çıkardı

Yunanistan Ligi 21. hafta mücadelesinde sahne olan derbide Olympiakos konuk olduğu ezeli rakibi Panathinaikos‘u 62-68’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Olympiakos 17. galibiyetini elde ederken liderlik koltuğunda oturdu. Yoncalar ise 17 galibiyette kaldı ve 2. sırada yer aldı.

Olympiakos’da Shaq McKissic 18 sayı, Sasha Vezenkov 13 sayı, 15 ribaund, 2 asist, Kostas Sloukas 12 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Thomas Walkup 11 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Yoncalar’da ise Nemanja Nedovic 18 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Ioannis Papapetrou 14 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Georgios Papagiannis 10 sayı, 8 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/qRYr4fNewIY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Peristeri’yi Farklı Geçerek Yarı Final Biletini Kaptı

Girit’de düzenlenen Yunanistan Kupası sekizli final organizasyonunda Olympiakos, çeyrek final karşılaşmasında Peristeri‘yi 87-68’lik skorla geçerek …