Güncel Haberler

Real Madrid, 2 Yıldız İsmi Kadro Dışı Bıraktı!

Real Madrid‘de son dönemde alınan kötü sonuçların ve takım atmosferindeki kara bulutların faturası 2 yıldız isme kesildi.

Turkish Airlines Euroleague sahnesindeki son 4 maçını da üst üste kaybeden İspanyol devi, son maçta Bayern karşısında facia bir 4. çeyrek oynamıl, 10 dakikada potasında tam 39 sayı görmüştü. Bunun üzerine takımda flaş bir gelişme yaşandı.

Kulüp yönetimi play-off’lar öncesi dikkat çekici bir karara imza atarak, takımın yıldız isimlerinden Trey Thompkins ile Thomas Heurtel‘i kadro dışı bıraktı. Encestando’da yer alan habere göre iki isim de sezon sonuna kadar kadroda bulunamayacaklar ve isterlerse takımdan hemen ayrılabilecekler, bu konuda yönetim onlara her türlü kolaylığı sağlayacak.

Real Madrid’in Bayern’e kaybettiği maç sonrası sorulan üzerine koç Laso bu iyi oyuncunun kadroda olmayışını “teknik bir karar” olarak nitelendirmişti.

33 yaşındaki Heurtel bu sezon Euroleague’de çıktğı 27 maçta ortalama 19.9 dakika süre alırken 9.0 sayı, %40.0 3sayı, 2.4 ribaund, 4.6 asist ile katkı vermişti. 31 yaşındaki Thompkins ise sakatlıkların gölgesinde bir sezon geçirmiş, görev alabildiği 13 Euroleague maçında ortalama 13.5 dakika sahada kalırken 5.7 sayı, 2.2 ribaund ile katkı sağlayabilmişti.

Ayrıca haberde belirtilen bir diğer detaya göre Fransız forvet Guerschon Yabusele, disiplinsiz davranışları sebebiyle para cezasına çarptırıldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …