Güncel Haberler

Koç Sarıca, Tofaş Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 27. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, konuk ettiği Tofaş karşısında çok zorlansa da 79-78’lik skorla kazanmayı bilmişti.

Karşılaşmanın ardından Kaf-Kaf’ın başarılı koçu Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu:

Zor bir maç kazandık. Aslında bu sene bizim için hiçbir şey kolay olmuyor, maçlar da zor geçiyor. Daha rahat kazanabileceğimiz maçları bile son anlarda tehlikeye sokabiliyoruz. Ama bu da bir süreç ve eğitim bizim için. Sonuçta maçı bırakmamak önemli. Maçın sonunda gösterdiğimiz mücadele gerçekten önemliydi. Bugün maç boyunca ribaundlarda zorlandık. Bugün iyi oynamamıza rağmen maçı koparamamızda bence iki tane nokta vardı. Birincisi ribaundlar, ikincisi de üçlük atışlarımızdaki düşük yüzdemiz. Onun dışında paylaşımımız, akıcılığımız ve oynadığımız basketbol iyiydi. Oyunu domine ettik fakat sonunda kötü bir yerde yakalandık. Ancak sonuçta bu maç play-off açısından, bizim sıralamamız açısından kritik bir maçtı. Bütün oyuncularımı ve ekibimi kutluyorum. TOFAŞ’ı da tebrik etmek istiyorum ve hafta içinde Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde oynayacakları maçta onlara başarılar diliyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …