Güncel Haberler

Houston, Toronto Deplasmanında Sonunu Getiremedi (Alperen 17+2+3)

NBA Batı Konferansı’nın zayıf ekiplerinden Houston Rockets, konuk olduğu Doğu’nun play-off takımlarından Toronto Raptors karşısında maçın büyük bölümünü üstün tamamlasa da sonunu getiremedi ve 115-117’lik skorla kaybetti. Son anlarda maçı uzatmaya götürecek atışı bulan temsilcimiz Alperen’e yapılan faul hakemler tarafından atlandı.

İki takım da 81. maçlarını geride bırakırken Raptors 48. galibiyetini aldı ve Rockets 20 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

VanVleet’den yoksun olan Raptors’da Pascal Siakam 29 sayı, 12 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ile yıldızlaşırken, Gary Trent 26 sayı, 5-8 3sayı, 3 top çalma, Scottie Barnes 16 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Thaddeus Young 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Wood’dan yoksun olan Rockets cephesinde ise Kevin Porter 35 sayı, 4-9 3sayı, 10 ribaund, 4 asist ile etkili olurken, Josh Christopher 20 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Jae’Sean Tate 12 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile diğer direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise yine ilk beş başlayarak 33 dakika sahada kalırken 17 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile katkı verdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …