Güncel Haberler

Daçka, Yalova’ya Potayı Göstermedi!

ING Basketbol Süper Ligi 27. hafta mücadelesinde Darüşşafaka konuk olduğu Semt77 Yalovaspor‘u etkili savunması eşliğinde 59-82’lik skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Daçka 26. maçında 18. kez kazanırken 3. sırada yer aldı. Yalova ise 27. maçının ardından 7 galibiyette kaldı ve 13. sırada konumlandı, düşme hattında bir adım daha yaklaşmış oldu.

Yaşanan tribün olayları sebebi ile maçın bitimine 23.4 saniye kala duraksayan karşılaşma, salonun tamamen boşaltılmasını ardından kaldığı yerden devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Olaseni’den yoksun olan Daçka’da Nathan Boothe 25 sayı, 4-4 3sayı, 10 ribaund, 5 asist, 3 blok ile komple bir performans sergilerken, Wayne McCullough 18 sayı, 3-8 3sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ve Doğuş Özdemiroğlu 8 sayı, 4 ribaund, 6 asist, 4 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Ev sahibinde ise Roberto Gallinat 19 sayı, 2 asist ile en skorer isim olurken, İlkan Karaman 15 sayı, 7 ribaund ve T.J. Starks 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …