Güncel Haberler

Maccabi’den Gilboa’ya Farklı Tarife

İsrail Winner League 17. hafta erteleme maçında Maccabi Tel Aviv konuk ettiği Galil Gilboa‘yı 84-61’lik skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Maccabi 15. galibiyetini elde etti ve liderlik koltuğunda averejla oturmaya devam etti. Gilboa ise 9 galibiyette kaldı ve 9. sırada oldu.

Maccabi’de James Nunnally 16 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Romen Sorkin 15 sayı 4 ribaund, John DiBartolomeo 10 sayı, 2 asist, Jalen Reynolds 9 sayı, 9 ribaund ve Derrick Williams 9 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Gilbao cephesinde ise Tyus Battle 13 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Sacha Killeya-Jones 10 sayı, 4 ribaund ve London Perrantes 8 sayı, 7 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …