Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve Şehmus, Bayern Maçı Öncesi Konuştular

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta erteleme maçında temsilcimzi Fenerbahçe Beko, Ülker Spor Salonu’nda FC Bayern Munich ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Bayern Münih ile bu maçı, Real Madrid’e karşı kazandığımız mücadeleden üç gün sonra oynamamız gerekiyordu. O karşılaşmadan sonra çok iyi durumdaydık ve EuroLeague sezonumuz için son derece konsantre ve istim üzerindeydik. Ancak o günden sonra, özellikle Rus temsilcilerinin durumuyla birlikte bizim için değişik ve zorlu bir tablo ortaya çıktı. Şu anda bizim için yönetmemiz gereken en zor konu “motivasyon” olacak. En iyi oyunumuzu sergileyebilmek için öncelikli işimiz motivasyonu sağlamak. Kesinlikle galip gelmek ve bunu yaparken de sakatlık dönüşü form tutma sürecinde olan oyuncularımızı maç ritmine sokmak istiyoruz. Takım olarak kimliğimizi yeniden kazanmak ve birlikte hareket ederek içinde bulunduğumuz tüm zorlukların üstesinden gelebilmek için buna çok ihtiyacımız var. Birliktelik, bizi takım olarak diğerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz. Çok fiziksel bir maç bekliyorum. Rakibimiz savunmada adam değişimine sıklıkla başvuruyor ve bu noktada hücumda iyi iş çıkarabilmek için. hem içeride hem de dışarıda doğru çözümleri bulabilmeliyiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Genç yıldız Şehmus Hazer ise şu ifadeleri kullandı:

EuroLeague’de istediğimiz noktanın maalesef çok uzağında kaldık. Kalan maçlarda en iyi oyunumuzu göstermeye çalışacağız. Evimizdeki Bayern Münih karşılaşmasını bu şekilde oynayarak kazanmak istiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …