Güncel Haberler

Koç Djordjevic ile Starks, Afyon Galibiyetini Değerlendirdiler

ING Basketbol Süper Ligi 26. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 61-99’luk skorla rahat geçti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Ligde ilk sıradaki yerimizi korumaya devam ediyoruz, bu bizim için önemli. Defansif olarak iyi bir maç çıkardık. Oyunu iyi yönlendirdik özellikle de Markel Starks’la ve ortaya iyi bir enerji, efor koyduk. Üst üste dört maç oynamıştık ve bizim için gerçekten zordu. Önemli bir galibiyet ve bu şekilde devam etmek istiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Maçın yıldızlarından Markel Starks ise şu ifaadeleri kullandı:

Harika bir takım galibiyeti oldu. Birkaç zor maçın ardından burada iyi bir iş çıkarmamız gerekiyordu ve bunu yaptığımızı düşünüyorum. İyi bir sonuç aldık.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …