Güncel Haberler

Monaco, Seriyi Baskonia Karşısında Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 32. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Bitci Baskonia‘yı 78-68’lik skorla geçerek galibiyet serisini 3 maça çıkardı ve play-off bileti için önemli bir hamle yapmış oldu.

Bu sonuçla Fransız ekibi 26. maçında 13. galibiyetini elde ederken 8. sırada yer aldı. İspanyol ekibi ise 27. maçının ardından 11 galibiyette kaldı ve 9. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Monaco’da Will Thomas 16 sayı, 2 ribaund, Dwayne Bacon 14 sayı, 4 ribaund, Alpha Diallo 10 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Donta Hall 10 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin başlıca mimarları oldular.

Baskonia cephesinde ise Alec Peters 15 sayı, 7 ribaund, 2 asist, Jayson Granger 13 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Simone Fontecchio ile Wade Baldwin 8’er sayıyla ayakta kalmaya çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/qS99hM8cVI4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe’nin Rakibi Monaco, Le Portel Karşısında Şov Yaptı!

Fransa Betclic ELITE Pro A 30. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe’nin Euroleague play-off serisindeki rakibi AS …