Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve Kaptan Melih, Barça Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 32. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Palau Blaugrana’da FC Barcelona’ya konuk olacak.

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Vitoria’da yaşadığımız mağlubiyetin ardından zorlu bir deplasman yolculuğundayız. Peş peşe maçlar oynuyoruz ancak bu, sakatlıktan dönen bazı oyuncularımızın ritm bulmaları açısından bizim için iyi bir durum. Özellikle de saha içi liderlerimizden olan Nando De Colo’yu Baskonia maçında kaybettikten sonra ihtiyacımız olan, bu isimlerimizi en kısa sürede maç ritmine sokabilmek olacak. Çünkü Nando’nun sakatlığıyla bir kez daha kendimizi organize etmek ve oyun planımızı revize etmek durumunda kalacağız. Barcelona sert bir takım. Çok fiziksel bir oyun oynuyorlar. En iyi oyunumuzu oynamalı, kendimize inanmalı ve ihtiyacımız olan gücü kendi içimizde ve takım olarak ortaya koyacağımız birliktelikle bulmalıyız. Hiç kimse tek başına sorumluluk alması gerektiğini düşünmemeli, yapabileceğimiz en büyük hata bu olur. Yalnızca takım olarak hareket etmeli ve birlikte en iyi oyunumuzu sergilemeliyiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kaptan Melih Mahmutoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

Vitoria’da bizim için çok kritik bir maça çıktık ancak istediğimiz sonucu alamadık. Şimdi önümüzde beş karşılaşmamız daha var. Maç maç giderek, en iyi oyunumuzu sergilemek istiyoruz. Barcelona çok sert ve iyi bir takım. EuroLeague’de lider durumdalar. Ama biz kendi oyunumuza odaklanacak ve mücadelemizi son topa kadar sürdüreceğiz. İhtiyacımız olan, Baskonia maçının ilk yarısındaki oyunumuzu 40 dakikaya yayabilmek olacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …