Güncel Haberler

Lider Phoenix, Booker Liderliğinde Geriden Gelip Denver’ı Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde lider Phoenix Suns, konuk olduğu Denver Nuggets karşısında Booker liderliğinde 9 sayı geriden gelerek 140-130’luk skorla kazanmayı başardı.

İki takım da 74. maçlarını geride bırakırken Suns 60. galibiyetine ulaştı ve Nuggets ise 43 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da Devin Booker 16-25 sahaiçi, 15-17 s.atış isabetleriyle 49 sayı üretti ve kendi sezon rekorunu kırmış oldu ki istatistiklerine de 4 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ekleyerek MVP performansı sergiledi. Mikal Bridges 22 sayı, 2 asist, 5 haftalık sakatlık sürecinin ardından geri dönen Chris Paul 17 sayı, 4 ribaund, 13 asist ve DeAndre Ayton 16 sayı, 7 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Nuggets cephesinde ise Nikola Jokic 28 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Bones Hyland 23 sayı, 4-8 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, Aaron Gordon 21 sayı, 6 ribaund, Will Barton 17 sayı, 5 ribaund, 8 asist ve Monte Morris 15 sayı, 4-6 3sayı, 2 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …