Güncel Haberler

Koç Djordjevic, Baskonia Mağlubiyeti Sonrası Konuştu

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Bitci Baskonia’ya 77-62’lik skorla kaybetti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

Baskonia’yı tebrik etmek istiyorum, gerçekten kazanmayı çok hak ettiler. Bizim hatalarımızı ve kötü şansımızı avantaja çevirdiler. Nando De Colo’nun sakatlığıyla maç planımızı değiştirmek zorunda kaldık. Maça çok iyi başlamıştı, aynı şekilde Jan da geri dönüş yaptı ve bize güzel katkılarda bulundu. Sahadaki yaratıcımız olan Henry de dönmüştü ama üçüncü çeyrek itibarıyla zorluk yaşamaya başladık, özellikle de Peters’ın iki tane üçlüğüyle… İnanılmaz özgüven verdi Baskonia’ya. Çok iyi top çevirdiler ve top baskısı bize inanılmaz zarar verdi. Organize olamadık ve otomatikliğimizi kaybettik. Böyle birebir, başa baş giden bir maçta hırsımızı kaybettik. İspanyolların kullandığı bir söz vardır; ‘kaplanın gözleri gibi o hırsla oynamak’, öyle oynamadık. Achille’nin kaçırdığı bir üçlük de oldu. Sonuçta 39 tane üçlük kullandılar ve 14 isabetleri oldu. Böyle bir takıma karşı çok daha farklı oynamamız gerekiyor. Çok iyi bir takım ve Baldwin, bütün maç boyunca inanılmaz ritmi taşıdı. Bütün ipler hep onun elindeydi.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …