Güncel Haberler

2021-22 Euroleague Fantasy Challenge 31.Hafta Seçimleri

Turkish Airlines Euroleague‘de çift maç programının ilk ayağı, 31. hafta mücadelesi başlıyor.

Gelin birlikte her zaman olduğu gibi Eurolegue Fantasy Challenge takımımızda yaptığımız değişikliklere ve güncellemelere bir göz atalım. Keyifli okumalar.

** Format değişikliğine göre Rus takımlarının askıya alma süreci devam ettiği için bu haftada da onlarla oynanacak maçlarda ilgili oyuncular ortalama puanlarını alacaklar. Ayrıca sınırsız takas yapma, takımda istediğimiz kadar değişiklik yapma şansımız var.

Yeni takımımızda şu isimler yer alacak:

  • Jure Zdovc (Zalgiris Kaunas): Evet Zalgiris geçen hafta temsilcimiz Efes’e sahasında farklı kaybetti ama yakın zamanda burada Real ve Barça gibi dev takımları dize getirdiklerini de unutmayalım. Son dönemde formdalar kendilerine geldiler ve Asvel gibi dişlerine göre bir rakip karşısında hata yapmayacaklarını düşünüyorum.
  • Georgios Papagiannis (Panathinaikos): Dev Yunan uzun takımı Panathinaikos kötü bir sezon geçirirken bireysel anlamda iyi bir sekans yakalamış durumda. Son 2 maçta onu takımında tutanlara 21 ve 26 puan kazandırmıştı. Bu maçta da konuk edecekleri Bayern karşısında double-double performansı ile bizlere min. 20 puan kazandımasını bekliyorum.
  • Alpha Diallo (AS Monaco): Bu sezonun en heyecan verici isimlerinden biri. Çok yönlü oyunu ile istatistik kağıdını genelde dolduran bir oyuncu. Monaco’nun son 2 iç saha maçında temsilcilerimiz karşısında 28.6 ve 34.1 gibi MVP seviyesinde puanlar elde etmişti. Bu maçta da Olympiakos karşısında 15-20 bareminde bir puan getirisi alacağımızı düşünüyorum.
  • Wade Baldwin (Bitci Baskonia): Geçen sezon Bayern forması ile sergilediği etkili performansı İspanyol ekibinde geç de olsa ortaya koymaya başladı. Geçen hafta da Alba karşısında 31.9 puan kazandırmayı başarmıştı. Sayı, asist, ribaund departmanlarının hepsine katkı yapan, triple-double potansiyeli olan Amerikalı guardın Fenerbahçe karşısında da 15-20 puanlara ulaşmasını bekliyorum.

Vezenkov, Micic, Lucic geçen haftadan kadromuzda kalmay devam eden isimler konumundalar.

Yaptığımız değişikliklerden sonra takımımızın son hali bu şekilde olacak:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Kolossos Deplasmanında Zorlandı Ama Hata Yapmadı

Yunanistan Ligi kazananlar etabı 2. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk olduğu Kolossos karşısında zorlansa da 74-79’luk …