Güncel Haberler

Koç Ataman, Zalgiris Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Zalgiris Kaunas’ı 71-85’lik skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Bu maça çok iyi konsantre olmaya çalıştık çünkü geçen hafta aldığımız iki mağlubiyet sonrasında bu maç bizim için çok önemliydi. Maça çok iyi başladık, savunma stratejimizi çok iyi uyguladık. Savunma ribauntlarında çok etkili olduk ve Ulanovas’ı hücumda durdurduk. Hücumda ise topu iyi paylaştık ve Dunston ile iyi ikili oyunlarda iyi pozisyonlar bulduk. İlk yarıda maçın kontrolünü elimize aldık. Üçüncü çeyrek de bizim için aynı şekilde iyi geçti. Savunmamızı bu bölümde daha da geliştirerek Larkin, Micic ve Beaubois ile hızlı hücumlarda sayılar bulduk ve büyük bir avantaj elde ettik. Son çeyrekte rakip coach Zdovc takımını değiştirerek beş kısalı oyuna döndü ve bu da bize eşleşmelerde biraz zorluk yarattı. Bu dakikalarda özellikle Cavanaugh ile ekstra sayılar buldular. Sonuçta maçın tamamını kontrol ederek Zalgirio Arena’da çok önemli bir galibiyet aldık.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …