Güncel Haberler

RESMİ: Zenit’de Kadro Değişimi Tamamlandı

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinden sonra Euroleague yönetimi Rus ekiplerinin lisanslarını askıya almıştı bildiğiniz üzere.

Zenit de bu ekiplerden biriydi. Ancak CSKA ve Unics Kazan’ın aksine onlarda takımdan kısa süreli ayrılan ve ailelerinin yanına dönen yabancı oyuncular takıma geri döndüler. Ancak Frankamp, Napier, Kuzminskas, Gudaitis ve Mickey takımdan ayrılmışlardı bildiğiniz üzere.

Devam eden VTB Ligi‘nde şampiyonluk parolası ile yola devam eden Zenit’de Mateusz Ponitka, Jordan Loyd, Billy Baron, Tyson Carter ve Alex Poytrehss’in tekrar takıma döndükleri açıklandı. Ayrıca 3 tecrübeli Rus oyuncu Egor Vialtsev, Sergey Monia ve Vitaly Fridzon da kadroya yeni dahil olan isimlerdi.

Bu isimlerin dışında Amerikalı forvet Aaron Carver‘ı da kadrolarına eklediklerini duyurdular. Sezona Rusya Süper Ligi ekiplerinden Novosibirsk’de başlayan 25 yaşında olan 2.01 metre boyundaki uzun forvet 23 maçta görev alırken 10.3 sayı, 11.2 ribaund, 1.0 asist istatistikleriyle katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel, Federasyon ile Anlaşmasını Bozdu ve Zenit ile İmzaladı!

Euroleague ve Liga Endesa’nın güçlü ekiplerinden Barcelona ile Real Madrid’in sorunlu şekilde ayrılan, yaz dönemiminin …