Güncel Haberler

Yıldızlarından Yoksun Monaco, Roanne Karşısında Zorlandı

Fransa Betclic ELITE Pro A 22. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden AS Monaco, konuk ettiği Roanne karşısında yıldızlarından yoksun olmasının da etkisiyle zorlandı ama 86-80’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Monaco 22. maçının ardından hanesine 15. galibiyetini ekledi ve 2. sırada yer aldı. Roanne ise 23. maçının ardından 10 galibiyette kaldı ve averajla 11. sırada konumlandı.

James ve Motiejunas’ı dinlendiren Monaco’da Dwayne Bacon 15 sayı, 2 ribaund, Rob Gray 13 sayı, Paris Lee 13 sayı, 2 ribaund, 8 asist, Alpha Diallo 12 sayı, 3 ribaund ve Yakuba Ouattara 12 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Roanne cephesinde ise Johnny Berhanemeskel 23 sayı, 4-4 3sayı, 2 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Ronald March 12 sayı, 8 ribaund, 5 asist, Loren Jackson 9 sayı, 2 ribaund, 5 asist ve Jovente Reddic 9 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …