Güncel Haberler

Barça, Düşme Hattındaki Betis’i Farklı Geçti (Sertaç 6 sayı)

İspanya Liga Endesa 24. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden FC Barcelona konuk ettiği düşme hattı ekiplerinden Real Betis karşısında beklendiği zorlanmadı ve 83-63’lük skorla net bir galibiyet elde etti.

Bu sonuçla Barça 21. maçında 17. kez kazanırken 2. sırada yer almaya devam etti. Betis ise 22. maçın ardından 6 galibiyette kaldı ve son sırada yer almaya devam etti.

Barça’da Brandon Davies 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile takımdaki yegane çift haneli skor üreten isim olurken, Nicolas Laprovittola 9 sayı, 2 asist ve Alex Abrines, Dante Exum, Rolands Smits 8’er sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise 16 dakika sahada kalırken 6sayı, 2 ribaund ile katkı verebildi.

Betis cephesinde ise Vitto Brown 12 sayı, 2 ribaund ve Shannon Evans 11 sayı, 5 asist ile yegane çift haneli skor üreten isimler olurken, Dairis Bertans ile Jacob Wiley 8’er sayıyla katkı verebildiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …