Güncel Haberler

Minnesota, Doğu’nun Zirvesindeki Miami’yi Devirdi (Ömer Faruk süre almadı)

NBA Batı Konferansı’nda play-off bileti kovalayan Minnesota Timberwolves, Doğu’nun lideri konumundaki Miami Heat‘i deplasmanda 113-104’lük skorla yenmeyi başardı ve 8. maçından 7. galibiyetini çıkarmış oldu.

İki takım da 69. maçlarını geride bırakırken Wolves 39. galibiyetine ulaştı ve Heat 45 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Wolves’da Karl-Anthony Towns 15 sayı, 10 ribaund, Jaden McDaniels 14 sayı, 6 ribaund, Anthony Edwards 15 sayı, 8 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, D’Angelo Russell 14 sayı, 6 ribaund, 9 asist, Naz Reid 11 sayı, 10 ribaund ve Jaylen Nowell 16 sayı ile galibiyeti getiren isimler oldular.

Martin ve Oladipo’dan yoksun olan Heat cephesinde ise kenardan gelen Tyler Herro 30 sayı, 6-10 3sayı, 7 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Max Strus 19 sayı, 5-11 3sayı, 7 ribaund, 2 asit, Bam Adebayo 19 sayı, 12 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ve Kyle Lowry 14 sayı, 7 ribaund, 7 asist ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven kadroda bulunmasına rağmen süre alamadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …