Güncel Haberler

Golden State, Şampiyon Milwaukee’yi Thompson ile Geçti

NBA Batı Konferansı’nın zirve ekiplerinden Golden State Warriors, konuk ettiği son şampiyon Milwaukee Bucks‘ı Thompson’ın etkili oyunu eşliğinde 109-122’lik skorla geçmeyi başardı.

İki takım da 68. maçlarını tamamlarken Warriors 46. galibiyetini elde etti ve 6 maç sonra ilk kez kaybeden Bucks ise 42 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da geçirdiği uzun sakatlık sonrası ritmini bulmaya başlayan Klay Thompson 38 sayı, 8-14 3sayıi, 6 ribaund, 5 asist ile eski günlerine döndüğünü gösterdi. Jordan Poole 30 sayı, 5-10 3sayı, 6 ribaund, 5 asist, Andrew Wiggins 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve Johnathan Kuminga 14 sayı, 11 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.Stephen Curry 33 dakika sahada kalırken sadece 8 sayı üretebildi ama ona ihtiyaç kalmadı zaten.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 31 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Khris Middleton 18 sayı, 4-9 3sayı, 4 ribaund, 6 asist, 3 top çalma, Jrue Holiday 13 sayı, 7 asist ve Serge Ibaka 15 sayı, 6 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …