Güncel Haberler

Popovich NBA Tarihinin En Çok Kazanan Koçu Oldu! (San Antonio, Geriden Gelip Utah’ı Devirdi)

NBA Batı Konferansı’nın vasat ekiplerinden San Antonio Spurs, konuk ettiği konferansın zirve takımlarından Utah Jazz‘ı geriden gelerek son nefeste 102-104’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Spurs 67. maçında 26. kez kazanırken, Jazz ise 66. maçının ardından 41 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

5 NBA şampiyonluğu bulunan Spurs’ün efsane koçu Gregg Popovich, bu sonuçla 1336 galibiyete ulaşarak NBA tarihinde en çok maç kazanan koç ünvanına sahip oldu Don Nelson’u geride bırakarak.

Spurs’de Dejounte Murray 27 sayı, 9 ribaund, 4 asist, 5 top çalma ile komple bir performans sergilerken, Jakub Poeltl 15 sayı, 11 ribaund, Keldon Johnson 13 sayı, 10 ribaund ve Zach Collins 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Jazz cephesinde ise Donovan Mitchell 24 sayı, 4-11 3sayı, 7 ribaund, 6 asist, Rudy Gobert 13 sayı, 16 ribaund, 5 blok, Hassan Whiteside 13 sayı, 10 ribaund ve Jordan Clarkson 17 sayı, 8 ribaund ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …