Güncel Haberler

Miami, Cleveland Engelini Rahat Geçti (Ömer Faruk 2 sayı, Cedi 8 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın zirvesinde yer alan Miami Heat konuk ettiği konferansın play-off ekiplerinden Cleveland Cavaliers karşısında fazla zorlanmadan 105-117’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Heat 68. maçında 45. kez kazanırken, Cavs ise 66. maçının ardından 38 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lowry’den yoksun olan Heat’de Bam Adebayo 30 sayı, 17 ribaund, 3 top çalma ile dominant bir performans sergilerken Jimmy Butler 24 sayı, 10-12 s.atış, 4 ribaund, 5 asist, 3 top çalma, Tyler Herro 22 sayı, 2 asist ve Max Strus 17 sayı, 5-11 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise kenadan gelerek sadece 1 dakika sahada kaldı ve istatistiklerine 2 sayı, 2 ribaund ekledi.

Allen’ın forma giymediği Cavs cephesinde ise Darius Garland 24 sayı, 15-16 s.atış, 2 ribaund, 10 asist, Evan Mobley 19 sayı, 12 ribaund, 4 asist ve Lauri Markkanen 15 sayı, 4 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 16 dakika süre aldı ve 2-5 3sayı, 1-3 2sayı isabetleriyle 8 sayı üretip istatistiklerine 3 ribaund ve 2 asist ekledi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …