Güncel Haberler

Zalgiris, Lider Barcelona’yı Devirdi! (Sertaç 8 ribaund)

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği lider FC Barcelona‘yı 91-84’lük skorla devirmeyi başardı ve taraftarlarıyla birlikte Litvanya’nın kurtuluş gününde çifte bayram kutlamış oldular.

Bu sonuçla Litvanya ekibi 7. galibiyetine ulaşırken, Barça ise 21 galibiyette kaldı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Zalgiris’de Lukas Lekavicius 22 sayı, 3-3 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Joffrey Lauvergne 18 sayı, 4 ribaund, 2 asist Edgaras Ulanovas 16 sayı, 9 ribaund ve Niels Giffey 14 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Barça cephesinde ise Nikola Mirotic 26 sayı, 3-8 3sayı, 8 ribaund, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Nicolas Laprovittola 16 sayı, 4 asist, Kyle Kuric 15 sayı, 4-5 3sayı, 2 ribaund ve Rokas Jokubaitis 11 sayı, 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise 19 dakika sahada kalırken sadece 2 top kullandı ve skor üretemedi, istatistiklerine 8 ribaund, 1 asist ekleyebildi.

https://youtu.be/Nqfa9Lhl9Pc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …